28 maj 2011

Gästblogga

 
Hej på er!

Tidigt imorse anlände min morfar och arbetet ute i trädgården är i full gång. Det lassas ut jord för att fylla upp och jämna ut. Nya gräsmatta ska på. Sedan ska det grävas ur där de nya plattorna/stenarna ska ligga. Det är så spännande! Det kliar i mina små gröna fingrar att få plantera ner i jord när det finns nya fina rabatter.Imorgon kommer jag gästblogga på Svenska Blomserbloggar. Jag är ju absolut ingen blomsterkunnig människa så, men lite gröna fingrar har jag allt. ;-) Under min tid i blomster/inredningsbutik lärde jag mig en hel del. Främst var det snittblommor, buketter och arrangemang, men även en del uteblommor sommartid. Jag är så tacksam för allt jag lärde mig under den tiden, det kommer jag alltid ha nytta av. Just nu finner jag skönheten i att fota blommor. Det vet ni ju! *blink*
Kika gärna in på Svenska Blomsterbloggar imorgon och se mitt inlägg!


Önskar er en skön helg!
kram

5 kommentarer:

 1. Så kul! Det ska jag försöka göra! Blommor wär ju nästan vackra i alla dess skeenden..även överblommade..;-) Ha en trevlig kväll! :-)

  SvaraRadera
 2. Of course kikar jag in är så nyfiken på vad du hittat på.Dagens blombild tillhör nog en av mina favoriter=)Gillar den skarpt/Annica

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Du tar väldigt fina kort och jag var nyss inne i Blomsterbloggar och såg dina fina kort.
  Vi är två tjejer som nyss startat egen firma och säljer egentillverkade inredningssaker, se Drömmar & Ting. Vi kanske skulle kunna köpa in lite av dina fina kort?
  Lycka till!
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt att du fått gästblogga och intressant att läsa mer om arbetet du gör, korten ser jättefina ut! Är det tänkt att de ska ut i butik till försäljning eller egen produktion?

  Ja husbilder från vårt bygge kommer, ska bara få tiden att räcka till. ;-)

  Många kramar!!

  Ps, jag har försökt kommentera ett par ggr nu men det kommer upp en sida om att jag ska gå med i blogger efter att jag klickat på "sänd". Kanske kom kommentarerna fram iaf? Hoppas det, har du inte fått några på länge från mig så är det för att de inte gått igenom.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails