24 maj 2011

Dova tonerHej på er!

Tyckte att dessa bilder blev så fina! Den här känslan vill jag ha i vår trädgård när det blir klart. Blommande träd och buskar, väldoftande mormorsblommor, dova färger blandat med vitt och grönt. Kan se mig själv slå mig ner med en kopp kaffe i en skön korgfåtölj efter att ha plockat en fin bukett från min egen lilla rabatt. Eller ännu bättre, jag slår mig ner tillsammans med en vän och smaskar på nygjord rabarberpaj... ;-) Mmmm...Drömmar gör oss levande!
Vad drömmer du om?

7 kommentarer:

 1. Drömmer just nu om,klarhet i alla bemärkleser :) Mmm...gillar med bilderna. Jag har gjort syrensaft som ska hälla på flaska efter att ha stått till sig,får se hur den blir :)

  SvaraRadera
 2. Sitter med liknande drömmar, fantiserar om hur tomten en dag kommer bli en mysig oas till skillnad från idag då det bara är hårdpackad naken lerjord... Tycker gammaldags trädgårdar är så mysiga.

  Vackra bilder förresten och spääänande kommentar du lämnade hos mig vännen, så nyfiken man blir!

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Sitter med liknande drömmar, fantiserar om hur tomten en dag kommer bli en mysig oas till skillnad från idag då det bara är hårdpackad naken lerjord... Tycker gammaldags trädgårdar är så mysiga.

  Vackra bilder förresten och spääänande kommentar du lämnade hos mig vännen, så nyfiken man blir!

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Ja verkligen vackert! Jag kan också se dig i korgstolen;-)

  Drömmer om massor...just nu att vara lite mindre av en drömmare och lite mer doer;-) Kan ha något med småbarnslivet att göra...

  Kram!
  A

  SvaraRadera
 5. Mmmm så vackra bilder (som alltid!). Känslan går rakt genom skärmen.
  Mina drömmar just nu liknar dina, jag vill gäran vara lit emer här och nu och inte bara jaga efter det där eviga "sedan"...

  Önskar dig en fin onsdag
  kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiska bilder!
  Sitter här och njuter av dina foton medans min egen syrenbukett doftar så gudomligt här. :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails