18 maj 2011

Det blommar i arbetsrummet


På framsidan av vår tomt tornar en vit syrén som alldeles nyss börjat blomma. Jag kunde inte låta bli att ta med mig en kvist in till arbetsrummet. Det doftar så ljuvligt!Jag gissar att ni börjar undra över alla dessa blombilder som mina inlägg består av nuförtiden... Projektet jag arbetar med just nu är att ta fram en serie kort just bestående av olika blomster. Innan jag gav mig in på detta visste jag nog inte riktigt hur kul detta faktiskt skulle bli. Det går att trolla så ofantligt och förmedla så  mycket mer när man fotar blommor. Som den rosa Kalanchoe jag vissade för några dagar sedan. Många har frågat vad det är för en blomma och jag gissar att många känner igen den under namnet Våreld eller Höstglöd. Den brukar finnas i en rad olika färger i affärerna.


Ha en fortsatt fin dag!

2 kommentarer:

  1. Oh doftens tid är här! Liljekonvaljerna på vägen till dagis är helt sagolik...jag bara längtar tills syrenerna slår ut :)

    SvaraRadera
  2. Syrener luktar så gott! Såg lila syrener hos en granne i morse och jag är sugen på att gå dit och fråga om jag får ta någon kvist. Skulle gärna ha en liten vit syren här hos oss.
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails