11 mars 2011

Marrakechgolv i vårt badrum

Idag ÄNTLIGEN visar jag (inte världens bästa) bilder från vårt badrum. Vi är så nöjda med de val vi gjort, även om slutresultatet inte blev så som vi tänkt oss från början. Allt eftersom renovering fortskred kände jag att det viktiga var det praktiska och då framförallt förvaring. Ett badrum är något man ska leva med länge och det måste funka i vardagen. Vi har velat fram och tillbaka och hunnit ändra oss många gånger, vilket har gjort det hela mer genomtänkt och hållbart.  Med det materialval vi gjorde så blev det ett modernare uttryck än vad tanken var från början.
Grunden för badrummet blev ändå Marrakechgolvet som jag bestämde mig för ganska tidigt. När jag en gång hade fått syn på det så kunde jag helt enkelt inte släppa det. =) Kaklet på väggarna är vitt med en blank yta och är 7 X 15 cm och är kaklat halvvägs upp. Resten av väggen är vitmålad. Detta var också något som vi visste att vi ville ha från början. Toalettstolen fick ett svart toalettlock, kommod med ho är genomgående vitt och spegelskåpet lyfter och förstorar hela rummet.


Underbara fredag är här!
Häromdagen var jag och hämtade ut ett stort tygpaket från Stoff och Stil. =) Så snart blir det till att plocka fram symaskinen. Den har förresten stått nerpackad alldeles för länge nu! Jag har bland annat beställt tyg till ett duschdraperi, då det inte går att köpa ett färdigt med de måtten vi behöver. Vi har tänkt oss att det ska sitta i en skena som ska vara fäst i taket, så nu håller jag tummarna för att det kommer bli bra!

Solen skiner och man vill hinna med så himla mycket. Det är som att energin bubblar över... Helgen här är redan fylld och då dagis är stängt på måndag får vi en extra dag. Så skönt!

Önskar Er alla en strålande helg!

5 kommentarer:

 1. Jättefint o fräscht! gillar att kaklet är satt halvvägs, har lite såna tankar för kommande projekt d ena badrummet är väldigt högt i tak. :-)


  Trevlig fredag, hoppas helgen börjar strålande härligt, kram!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt badrum! JAg ville så gärna ha ett marockansktgolv i vårt badrum, men det blev för stort och för dyrt. Jag hoppas på fler bilder från ert badrum. Trevlig helg!/Josefine

  SvaraRadera
 3. Åh så fint! Tycker golvet är underbart och så fint med kaklet på väggen.

  /Annika

  SvaraRadera
 4. Superfin det blev med marrakechgolvet. Annerlunda att bara kakla halva väggen. Häftigt!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 5. Väldigt snyggt badrum, vi hade tänkt oss någonting liknande i "Drömhuset". Gillar verkligen golvet.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails