5 januari 2011

Long time...


Hej! Här är jag igen...=) Hoppas ni alla haft en riktigt skön jul och ett riktigt Gott Nytt År! Nu väntar lite skön helg igen, med lediga dagar. Sonen och jag njuter fortfarande jullov. Härligt!

Ikväll har vi firat första födelsedagen på det nya året! En god vän bjöd på mycket smaskens och nu ska jag njuta i soffan resten av kvällen...

Ovan visar jag presenterna jag slog in till henne. Det blev en rosa sockersöt färgskala med vita snören och ett litet kort på toppen.

Hipp hipp hurra på dig vännen!

Ha det gott alla fina! Vi ses snart igen....jag lovar!

6 kommentarer:

  1. Vilka fina paket du gjort! Och jag gillade kortet. Önskar att jag kunde få till sådana där kort.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh man får en stark känsla av vår när man ser de härliga färdklickarna i dina bilder, ljuvligt!!

    Förresten, är det en tapet med blommorna eller är det vanligt papper? Är på jakt efter en söt blommig tapet med lite äldre bokmärkskänsla åt min lillstumpa. Vill ha som fondtapet till hennes rum. Därav min fråga! :-)

    SvaraRadera
  3. Underbara färger och väldigt vackra paket. Utanför mitt fönster yr snön men vårkänslorna bara växer.
    Maria

    SvaraRadera
  4. Hej Emelie o tack söta för att du tog dig tid o svara ang min undran. Får ta en vända till målarbutiken o se vad jag kan hitta där, men det blir nog något romantisk o bloomigt. :-)

    Ja, min dotters rum har jag planerat inför redan sedan hon låg i magen. Det kommer gå i ljust, nött och gammalt. Hon kommer få en hel del begagnade möbler o så ska jag inreda med härliga färgklickar som gör en glad. Får nog skriva ett inlägg om det längre fram, finns många tankebanor där. Har skrivit en del även här: http://landhagen.blogg.se/happydays/2010/july/tapet-till-mejas-rum.html Där är det nästan överdrivet mkt idéer så jag kanske får bromsa mig lite, haha... ;-)

    O mailet kommer när det kommer du vet, ingen panik, haha.

    Kram på dig o önskar er en fin helg!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails