15 december 2010

N I O
Nio dagar kvar till julafton. Idag bjuder jag er på ett litet kollage för att sprida julstämning. Detta är jul för mig, en lagom mix av allt. Gammalt - nytt, köpt - fått, rött - vitt, blommor, kryddor... Ja, allt som gör det där lilla för att skapa den känsla man vill omge sig med kring jul. Något jag gillar är att pynta med några fint inslagna paket. De bidrar till alla förväntningar som hör julen till. =)

Jag lägger alltid lite extra energi på att slå in mina paket fint. Det är så mycket roligare att få ge bort då. =)

Ikväll har maken bestämt sig för att ställa sig och göra årets laddning med köttbullar, så ni kan ju tänka er hur vi kommer lukta...hihi!

2 kommentarer:

 1. Härliga julbilder! Jag vill inte heller ha för mycket julpynt framme. Dottern har en annan åsikt, men då får hon pynta hur hon vill i sitt rum!:)
  Vi bestämmer oftast tillsammans vad vi ska köpa, men sedan köper jag till dottern och maken till sonen. Maken köper till sina föräldrar. På min sida köper vi inte julklappar mer än till en person som vi drar lott om. Så skönt när man kan dela på det!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fina härliga bilder! Och headern är också väldigt fin. Har inte köpt en enda klapp än...men det får väl bli till helgen..:-) Med alla andra julshoppare..Hihi..
  Ha en härlig dag! Här är det snöoväder..

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails