5 november 2010

Beckers färgverktyg


Nu har även jag provat Beckers färgverktyg. =) Hihi, vad roligt det var! Ofta har man ju en bild i huvudet av hur man tänker sig det, men att kunna testa teorin är ännu lite bättre.

Som bekant valde vi att måla Julians väggar vita till en början för att sedan kunna välja fritt. Sonens blå period håller i sig och han vill gärna så gärna ha blått i sitt rum. Och inte vilken blå som helst, utan en stark, mörk blå. Hhmmm - en man med bestämda åsikter! Undra vem han brås på?! hihi.

Och så här tror jag faktiskt att får bli! Färggrant som tusan och inget man kan missa. =) Sängväggen kommer få kulören och sedan gäller det bara att plocka upp den på något mer ställe i rummet. Väggen som ska målas i denna härliga blåa kommer brytas av av den svarta målade dörren in till Batmangrottan.

Hur det kommer bli i verligheten? Ja det får vi se...*blink*


3 kommentarer:

 1. Hei!! Nydelig blogg du har!! Første gang jeg titter innom, men her kommr jeg snart igjen!! Ha en nydelig dag & goood helg. Klem Line

  SvaraRadera
 2. Det kommer bli hur fint som helst! Julian kommer älska den färgen ;)
  Kram från syster!

  SvaraRadera
 3. Vår son har nästan exakt den färgen på en vägg i sitt rum, möjligtvis lite mörkare!:) Hela hans rum går i blått och vitt då hans bandylag har de färgerna.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails