23 september 2010

Lightrenovering - Deluxe
Jo, jag lever! Men jag hinner inte med allt jag vill...

Ännu en lightrenovering har ägt rum hemma hos familjen Almhager. Denna gång var det dags för vardagsrummet. Den gräsliga medaljongtapeten hade gjort sitt och målades nu vit. Och vet ni vad som hände? Strukturen höll sig och det fina medaljongmönstret framträdde genom färgen. Så istället för bara ett vitmålat rum fick vi en vit medaljongtapet. Helt OK! Jag har ännu inte hunnit med det fina piffet, utan möblerna är bara inställda. Det känns inte personligt för fem öre och ganska tråkigt. Men då vi inte har alla rum i ordning än så får detta vara tills vidare. Vår tanke framöver är nämligen att nyttja rummet bredvid vårt vardagsrum till TV-rum och därmed flytta in soffa och fåtöljer dit. Därför känns det som att det hela får bero. Jag har ingen större lust att börja sätta upp saker på väggarna och göra massa håll innan jag vet hur jag vill ha det. Just nu är det bara skönt att vara av med den iögonfallande medaljongtapet. Här råder numer vit romantik. *hihi*

Imorgon fredag igen och jag känner mig mer än nöjd med denna vecka då jag hunnit både måla vardagsrummet, tapetsera färdigt Julians rum (alldeles själv!) och fått mig några spännande utmaningar på den grafiska sidan. Helgen är välkommen och vi fortsätter renovera.

Vad ska ni göra?

Ha det gott!

3 kommentarer:

 1. Helt plötsligt var medaljongtapeten snygg!:) Tänk vad vit färg kan göra!;)
  Här är det ganska fullt upp i helgen. Party, filmkväll, fotbollscup, bandyuppstart, fotbollsmatch och golfträning. Tur att jag inte behöver vara med på allt!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Så snygg medaljongtapeten blev vit! Önskar nästan att man hade en själv som man kunde måla :)
  Ha en skön fredag! Åse

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails