11 september 2010

Gult är fult!


En av de få gånger jag helt kan ignorera att klockan faktiskt tickar är då jag målar. =) Sedan igår är köksklockan nerplockad då jag tog tag i att måla över de gula väggarna i köket. Vad kan jag säga? Gult är fult! Tillsammans med de björkluckor som sitter i vårt kök såg det etter värre ut. Så även här en lightrenovering tills vidare... Vitt däremot - sååå fint! Nu blir det ljust och fräscht och jag väntar nu bara på att färgen ska torka så att jag kan få börja flytta tillbaka allt.

Ha en fin lördag!

4 kommentarer:

 1. Skönt när det räcker med lite färg när man renoverar!:) Vi hade gult i vår hall från början och varför vi valde det då, det kan jag inte fatta idag. Nu är hallen målad i en svag beige färg som jag gillar bra mycket bättre!:)
  Fin klocka du visar också.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja när det gäller väggar är gult fult=) Här väntar jag nästan aldrig på att färgen torkat innan jag inreder...tålamodet du vet;)Ha en fin kväll/Annica

  SvaraRadera
 3. Bläckfisk?! Kanske det, men jag tycker minsann inte att jag gör så mycket mer än någon annan ;0). Det gäller att prioritera! Tavlan har visst kommit upp och jag tänkte att jag skulle visa upp den när jag fotar i Albins rum i veckan. Jag har skrivit om den i morgondagens inlägg... Visst vore det härligt med en liten bloggträff! Låter som en underbar idé.

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Håller med dig! Gult är fult! Vitt däremot är underbart;-) Kram tjejen!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails