16 september 2010

For you...


Dessa små hjärtan på tråd är till er alla som tittar in här hos mig. =) Jag blir så glad! Och för alla fina rader ni lämnar till mig - jag bugar och tackar!

Imorgon - fredag - igen! =) Denna helg kommer vara fylld till bredden, både av roligt och mycket arbete (renovering). Det roliga är en överraskning på lördag som jag, min make, min syster och hennes sambo blivit bjudna på av min mamma och hennes man. Vad det är? Ja, det har vi inte den blekaste om... hihi! Det enda vi hittills vet är att det finns bokad biljetter till något i Stockholm...

Lova nu att riktigt njuta av hela morgondagen, en hel helg ligger framför oss... Mmmm!!!

kram kram

3 kommentarer:

 1. Så vackert med hjärtan på tråd, en av mina favoritblommor. Fin bild som gör en glad att titta på!

  Vad spännande det lät med Stockholm, hoppas på en uppdatering om vad ni varit med om för äventyr sedan!

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Åh om du visste vad de orden värmde, försöker alltid sprida lite ljus kring mig och kan jag göra någon annan glad ger det så mkt positiv energi tillbaka. Jag gillar din blogg o din kreativa sida, du är så duktig! Man blir på gott humör när man tittar in här så det är inte svårt o lämna ett par glada rader efter sig. ;-)

  Ang mitt fotande och photoshop så är jag självlärd rakt igenom. Gick förvisso en fotoutbildning i analog fotogrefering med mörkrumsteknik i gymnasiet men idag är det ju bara digitalt som gäller. Det jag kan har jag snappat upp i artiklar både i tidningar o på nätet, i forum och framför allt genom att prova mig fram och bara leka loss! Man hittar sina egna vägar och det är dem jag gillar att vandra. ;-)

  Nu vart det ett långt inlägg, hihi. Ha en fin torsdagskväll! Kram

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli en toppen helg här med. SATCH festen,20 kvinnor,höga klackar,bubbel och snittar jag du kan tänka dig...=) Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll i storstan. A

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails