14 augusti 2010

Serholt och jag


I eftermiddag ska min käre make på bröllop. Själv kommer jag tillbringa dagen på Formex (tjoho vad kul!) Jag har naturligtvis sätt till att han tar med sig en liten present från oss och det är den ni får se idag. *ler*

Grunden som jag utgått ifrån är två "flaskor" med väääldigt lång hals och passande ljushållare (allt från Serholt). Efter lite klurande bestämde jag mig för att klä flaskorna med personliga etiketter som jag gjorde lite lyxigare med ett champagnefärgat sidenband. Det blev även en tillhörande tändsticksask och sedan ett gratulationskort - allt i samma stil. Längst upp på toppen tornar ståtligt två mörklila ljus. Det lilla kitet ställde jag på en platta som jag klädde med matchande tapet och sedan slog jag in allt i celofan.

Hur min man ska lyckas få med sig detta i helt skick...? Ja, det blir spännande att få veta...

4 kommentarer:

 1. Så fint du fixat! Brudparet blir säkert väldigt förtjusta i er gåva - alltid roligare när amn får något som är egenhändigt tillverkat.
  Ha det nice på Formex.
  Kram J

  SvaraRadera
 2. Snyggt och stiligt, kommer garanterat bli en uppskattad present av bröllopsparet. Roligt o göra något eget med, blir så mkt personligare då. :-)

  Ha en fin helg och ha det så roligt på Formex.

  SvaraRadera
 3. Men va snyggt! De där måste vara ett väldigt uppskattade present. Genomtänkt och personlig. Kram

  SvaraRadera
 4. Som sagt, alltid kul att få en personlig present! Du hade ju fixat till en mycket fin present!:)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails