25 augusti 2010

Ny look...
Nu har jag plockat fram mina gamla pallar. Jag har grundat dem nu på förmiddagen (är hemma med liten hostig kille och tog chansen...) och klurar på vad de ska få för färg sedan ...Sitsarna har jag skruvat bort och ska så småningom få nytt tyg. Några förslag???

4 kommentarer:

 1. Vitt och nött är alltid fint tycker jag. Men vart ska du ha pallarna, vad går inredningen i för stil där? Jag skulle nog anpassa färgen efter vart de ska stå. Kanske till och med starka pastellfäger som rosa och turkost skulle kunna vara uppiggande? ;-)

  Roligt med projekt!
  Kram Jossan

  SvaraRadera
 2. Hej Emelie! Oj sååååå länge sedan och som vanligt när kan kikar in här helt bedårande mycket fint att kika på! Jag följer med spänning Lagerqvist & co's projekt med dina vackra alster i spetsen, jättekul verkligen!
  Hoppas allt är bra med dig, familj och hus.
  Sköt om dig Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. Hmmm... Vitt är väl alltid fint antar jag. Sen gillar jag ljust grått eller någon typ ljus olivgrön också. Men jag hade nog fegat och målat vitt...
  Lycka till!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 4. Tack för hjälpen! Nu har jag fått det mer organiserat på "shoppen"!
  Ang. tyget... tycker jag att du ska trycka eget med din franska adress eller fjärillarna... eller grå fårfäll... Ja du har säkert en bra ideé själv, du som är så påhittig!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails