29 augusti 2010

Kreativ miljö

Mitt arbetsrum börjar ta form. =) Här inne omger jag mig av en blandning av allt möjligt skönt. Gamla askar och lådor av alla dess slag, alla perfekta till förvaring. Glasburkar, även dessa perfekta till förvaring. Där ryms pennor, penslar, virknålar, trådar och snören. Här samsas zink, korg, trä, tapet och textil i en salig blandning. Olika möbler fyller olika funktioner. Ett stort gammalt skåp med dörr där allt som jag inte vill se göms (mitt lilla lager). Öppna små och stora bolkhyllor. Så småningom kommer det även bli öppna hyllplan på väggarna. Jag har ett stort skrivbord, min arbetsyta där sitter jag skönt i min korgfåtölj.  Bakom ryggen på mig ryms ett långt smalt bord på ett stålstativ (syns på bilden längst upp till vänster) där jag har min nya skrivare och min laserskärare. Allt inom nära räckhåll.

I fönstren hoppas jag snart kunna få upp de fina hissgardiner min svärmor sytt till mig (Tack!). Allt tar sin lilla tid men det här rummet börjar så smått ta sin karaktär och det känns som att det kommer bli en kreativ arbetsmiljö härinne precis så som jag vill ha det. =) Min lilla oas!

Njut söndagen!

3 kommentarer:

 1. Det är skönt med ett eget rum. Mitt rum fungerar som arbetsrum, pysselrum, "kommunikationscentral" (mail, blogg, telefonsamtal, surf, brevskrivning), läsrum och för avskildhet både när det gäller behovet av att vara ifred och för avkoppling. Rummet är inrett efter mina behov och med sådant som är personligt. Lycka till med din fortsatta planering av ditt arbetsrum.

  Vilka fina kort, ordspråkstavlor mm du visar i de tidigare inläggen.

  Ha det bäst!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Blir så avundsjuk på alla er som har ett eget arbetsrum!;) Ditt ser jätte fint ut!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fina detaljer din arbetsplats har, gillar det kantstötta och provdockorna var hur fina som helst!

  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails