21 augusti 2010

Ett hav av medaljongtapetFörra helgen anlände en gammal kär vän med denna fina lavendel. Den känns som en sista chans att njuta av sommaren... Ljuvligt!

Här ser ni även en glimt från vårt vardagsrum. Alla väggar i detta stora rum är täckta med denna medaljongtapet. =( De flesta som kommer hit tycker att den är jätteläcker och att vi absolut måste behålla den... Men vet ni, det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker, så kan jag helt enkelt INTE tycka om den. Hela rummet känns rörigt och oroligt. Så, så snart jag får en chans ska jag måla alla väggar (och taket som inte heller ser något kul ut) Det får alltså bli en lightrenovering även i vardagsrummet till vidare... Snart hoppas jag!

Ha nu en riktigt skön lördagskväll!

4 kommentarer:

 1. Förstår dig fullständigt! Jag skulle åka och köpa en rejäl burk med vit färg redan på måndag!:)
  Man ser liksom inte vad fint ni har det i fönstret och i hörnan, för man ser bara tapeten!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag älskar fotot med den lilla lavendeln. Så underbart. Jag måste väl också säga att tapeten har något visst. Men jag kan förstå om den känns lite rörig. Vitt är ju aldrig fel... Kanske kan du behålla en vägg tapet?
  Lycka till!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fin blogg jag har snubblat in på här!
  Jag känner igen mig i allt du skriver om renoveringar då jag har bott i mitt hus i två år nu. Det är också från 40-talet och vi renoverar och renoverar.
  Vi började med badrummet precis som ni och det var hårt arbete men vi är såå nöjda nu! Jag citerar min kollega, från tiden då vi bodde i byggröran från badrummet: "När badrummet blir klart är det ytterligare ett rum att städa, så det gör inget att det tar lite tid" :)

  Ha en bra helg!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Jag hade inte heller behållt medaljonerna, men lavendeln var underbar.
  kram J

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails