24 maj 2010

Organiserat kaos


En liten bukett med dessa stod på bordet och väntade när vi kom hem efter dagis idag. Det var min mamma som plockat några och satt i en liten vas. Så fint! Precis vad jag behövde att vila ögonen på... För som ni ser på bilden nedan så är vår hemmiljö inte vidare inbjudande. Hua!!!
Idag har vi gjort en rokad här hemma. En stor yta i vardagsrummet har frilagts och där har vi sedan staplat och samlat alla kartonger. Tanken var att försöka uppnå något sorts organiserat kaos, där jag kan känna att jag kommit en bit på väg och att jag är på väg åt rätt håll. Vet inte om jag riktigt lyckades uppnå det men lite bättre blev det i alla fall... Men vet ni, det är SÅ MYCKET kvar som ska packas ner. Puh!!!

Nu väntar kvällsjobb (lay out) vid datorn. Har lyckats gjort en fri liten yta där jag klämt in mig. =)

2 kommentarer:

 1. Oftast har man ju såå mycket mer saker än vad man tror. I början när man packar försöker man vara organiserad, men sen brukar det bli som det blir på slutet. Det är skönt när det är över.

  Vad vackert det är med Liljekonvaljer. Jag var så glad att jag plockade en stor bukett och gav min mamma. Hon bor i stan och uppskattar jättemycket att få blommor "från landet".

  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Heja heja!!! Va duktiga ni är! kram fatima

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails