29 maj 2010

Efter regn kommer solsken...

Just nu längtar jag något enormt efter att få tillträde till vårt hus. Inte så mycket för husets skull utan för trädgårdens. Eller jag kanske snarare ska säga den lilla gräsplätten. Det är inte mycket eller stort, men Åhhh så jag längtar!!! På framsidan finns blans annat en vit syrén som blommar som bäst nu och på baksidan finns ett äppelträd och rabarber. Jag längtar efter att få inreda ute. Att få ställa ut mina zinkhinkar och kärl i små grupper, plantera lite här och där och bara njuta... Jag längtar efter att få avnjuta kvällssolen i en av våra nyinköpta korgfåtöljer...

Dagen har tillbringats hos svärföldrarna på landet. Vi har njutit av att plantera och sonen har övat på att cykla utan stödhjul (Så stor han blivit, det går alldeles för fort!). Ett hastigt oväder drog in och vi tog skydd inomhus. När regnet slutat tog jag min kamera och gick ut. Så vackert och så grönt överallt!

Nehe, nu väntar vinden och målarpenseln...

2 kommentarer:

 1. Idag har vi haft ömsom sol och ömsom regn, åska och blåst. Inte har det varit särskilt varmt heller. Men den som väntar på något gott...Nu är kvällen otroligt vacker med sol och friskt luft, allt känns nytvättat. Dina bilder är otroligt vackra och ni verkar ha haft en riktigt fin dag.
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Hej,
  njuter av dina bilder. Du är så duktig på att fotografera!

  Hälsningar Monica

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails