4 maj 2010

En liten personlighet...

(Bilder publicerad med medgivande från föräldrar.)

Tänk snart har jag haft min kamera i ett halvår och den är redan en del av mig. Att få fota är så himla roligt! Jag är långt ifrån något proffs, utan lär mig ständigt något nytt. Typiskt för mig är att hellre prova mig fram och få misslyckade bilder än att köra på auto...*ler* När man väl får en pangbild så är det så fantastiskt! Att fota är en konst. Det handlar om att förmedla något, en känsla. En bild rymmer så himla mycket...

Jag är så glad för att jag fick fota denna lilla dam som nyss fyllde 1 år! Det var så roligt!
Lilla Vilma var dock inte lika nöjd med mammas val av blomman i håret...*ler* Men med lite russin som backup gick det alldeles utmärkt! Jag hoppas att jag kunnat spegla denna lilla dams personlighet och att mamma och pappa kan se sin lilla Vilma i mina foton.

Tusen tack till mamma Rebecca.

5 kommentarer:

 1. Helt underbara bilder! Jag känner ju inte den lilla söta damen men hon ser ut att ha en härlig personlighet så du lyckades säkert fånga något extra!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 2. Helt underbara foton på den lilla "primadonnan". Det är så härligt när man lyckas fånga personligheten hos människor, men även djur. En go unge med glimten i ögat, får man med glimten är det kalas och har man en busig hund och lyckas fånga busigheten känns det häftigt.

  Ha det bäst!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Jättefint vännen!

  SvaraRadera
 4. Å Emelie vilka fina bilder! Nu fick jag en glädjetår i ögonvrån, en vacker bild säger så mycket. Och du har verkligen fångat precis den som Vilma är, en busig liten tjej med glimten i ögat!

  Det är jag som ska säga tusen tack till dig!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails