22 april 2010

Wedding


Nu börjar det pirra så där lite lagom precis som det ska inför ett bröllop (även om det inte är mitt eget *ler*). Min rara vän ska skrida fram till altaret på lördag och säga JA till sin blivande make.

I maj månad firar jag och min man 7-årig bröllopsdag och jag minns nervositeten, allt pyssel och fix, det fina, det glada, det roliga. Vilken underbar dag med släkt och vänner! Aldrig har en dag varit så lång men ändå gått så fort.

Min vän har lagt ner åtskilliga timmar på planering och förberedelser inför lördagens stora dag och jag vet att det kommer bli sagolikt vackert (även om hon själv just nu stressar runt för att hinna allt). Jag själv ser framemot att få klä mig fint (efter hårda dieter har jag nått mitt mål och kommer nu i min finfina klänning - JIPPIE!!!), fixa hår och make och sedan njuta...

Visst är det härligt att få gå på bröllopsfest!

2 kommentarer:

 1. Åh lyllos dig! Och vad fin du kommer bli. Det kan jag ana bara av dessa få detaljer av en helhet. Mycket vackert. Och smakfullt.

  Jag önskar dig en fin dag och en fin helg. Hoppas solen lyser på er. Här vräkte snön ner igår och idag är det flera minusgrader. :(

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Håller tummarna för att dagen blir som de drömt och planerat. Härligt att få gå på bröllop!
  Må så gott
  /Karin

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails