13 april 2010

Kronblad


Vackra ord av William Shakespeare. Dessa rader är det nog många som känner igen från väggord. Här ser ni det på mitt sätt. ;) Allra finaste kronbladen från Ranunkler i bakgrunden. Så många och så skira. Bild, typsnitt och text får fritt spelrum att själva tala. Och som alltid är detta bland det roligaste jag vet att få göra...

Min tid har inte riktigt räckt till på sistone och prioritering gör att vissa saker får stå åt sidan. Jag vill bara att ni ska veta att jag kastar ett öga hos er så fort tillfälle ges, men jag har inte hunnit kommentera hos er på ett tag. Husköp och födelsedagsfirande har tagit mycket tid.

Livet är här och nu, våren är här och nu.  
Fågelkvitter, solsken och vänner betyder mycket. Jag njuter av att få jordiga fingrar när jag hjälper en kär vän med vårplanteringar...

Jag är så glad för alla små rader Ni lämnar hos mig! =)

4 kommentarer:

 1. Härlig bild:)
  ja det är så skönt nu:)
  när får ni huset?
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 2. Ja, vilken underbar bild och text! Jag har lagt ut bilden och länkat till dej i min blogg! Det är ju så uppmuntrande att se bilden och läsa texten.
  MVH Camillha, syrran till Nina J

  SvaraRadera
 3. Så vacker bild och med den texten till... me like! :-) Den gode Shakespeare kunde skalda som ingen annan och du kan då verkligen göra vackra tavlor!

  Jag njuter också av vår och allt som hör den till :-).

  Många kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 4. Hej Emelie!

  Stort grattis i efterskott,helt fantastiskt att fylla 30, i augusti är det min tur! Och grattis till huset också,ser jättefint ut!

  Nästa vecka kommer jag till strängnäs och jag undrar om du har nån tid över till lite fotografering,skulle vara sååå roligt!

  Kramar/ Rebecca

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails