6 april 2010

Utan min kamera


Här är det nattsvart precis som på bilden. Åtminstone i min kamera. I lördagskväll hände det som inte får hända, min kamera ramlade i golvet. När jag plockat upp och satt igång den kunde jag ganska snart konstatera att objektivet fått sig en rejäl smäll och zoomen har fått sig en knäck.=( (Bilden ovan är provknäppt efter kraschen.) Så klart började det genast klia i makens fingrar när han granskade objektiviet och fick syn på fyra små skruvar som man säkert kunde skruva isär för att utforska.

- Du rör inte mitt objektiv! upprepades åtskilliga gånger denna kväll då någon kretsade likt en gam kring objektivet... *ler* Vad är det med pojkar och trasiga saker?

Idag ska jag lämna in den, men till dess är jag utan kamera! Känner mig handikappad utan min ständige följeslagare... Men mina vänner, oroa er inte! Jag kommer ju självklart blogga ändå och använder mig till vidare av den bildbank som jag hittills byggt upp. Så om ni får se bilder ni sett förr så vet ni varför... Hoppas ni har överseende med detta!

Önskar alla en fin tisdag här skiner solen och spännande förhandlningar och möten ska avklaras idag...

5 kommentarer:

 1. Vad hemskt! Jag skulle nog bryta ihop utan min kamera... Den blir lixom en del av en tillslut! Hoppas att dina spännande möten och förhandlingar faller väl ut.
  Kraaaam/ Anna

  SvaraRadera
 2. Jag tror säkert du har massa fina bilder som duger bra åt oss:) Kul med lite spänning idag=0. Hoppas du får din kamera snart igen....så du slipper känslan av saknad.
  Ha en skön vårkväll...här skiner solen och det är jättefint ute.
  Kram Ingis

  SvaraRadera
 3. Hände mig oxå, men det var bara en vanlig liten en. Så nu ska vi köpa en systemkamera:)
  hoppas det ordnar sig
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. tragiskt... men nu får vi kanske se lite goa repricer istället och det är ju också gött! Hoppas den kan lagas...
  Åse

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails