28 mars 2010

Easter


Ägg ägg och åter ägg.
Jag kommer fortsätta mitt äggtema denna vecka också, eller snarare påsktema. *ler*. Jag är inte mycket för gult eller så, men jag är uppvuxen med mycket traditioner. Eller snarare pyntande till högtider, framförallt till jul och påsk. Jag tycker fortfarande att det är mysigt med alla förberedelser kring dessa högtider och jag tycker om förändringen som sker i hemmet. Det är något visst med den stämning som byggs upp för några dagar. Hemmet som städas och görs fint, saker som alltid står på sin plats plockas undan för att lämna plats åt något annat. Detta är starka minnen från min uppväxt som jag gärna håller fast vid och vill föra vidare till min lille kille. =) Att jag sen kanske är lite mer sparsmakad i mitt pyntande är en annan sak. =)
( Kanske är det också så att påsken är lite extra för mig eftersom många av mina födelsedagar infallit just då... I år får jag dock vänta en vecka till och då är det 30 jämnt som ska firas! )

3 kommentarer:

 1. Ska bli kul att se ditt påsk pynteri :) Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 2. Jag kommer gärna och myser i påsk hemma hos ER! Jag kommer redan sent ikväll! Hoppas vi kan ses i morgon eller om du är vaken ikväll! KRAM /syster

  SvaraRadera
 3. Jag brukar tassa omkring härinne och njuta av alla vackra bilder på dina underbara alster, men jag har nog aldrig lämnat en kommentar.

  Jag vill bara säga att du är fantastiskt duktig och kreativ! :-)

  Kramar
  Beatrice

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails