14 mars 2010

Doppresent Nr:1


Till lilla Moa som döptes igår valde vi att göra någonting helt annat än vad stora syster tidigare fått. Först tänkte jag att jag måste göra samma. Ja, ni vet - för att det ska bli rättvist och lika. *ler* Den här gången blev det inget textilt överhuvudtaget, utan temat blev tavlor. När jag väl kommit igång skulle jag säkerligen kunna göra nästan hur många presenter som helst bara för att jag tycker att det är så kul. Men, jag hejdade mig och det blev två olika tavlor, helt olika varandra, som överlämnades vid kalasandet igår.

Här ovan ser ni den första tavlan. En förstoring på en favoritbild som jag valde ut bland alla de fina kort som jag tog på hela familjen för en tid sedan.  Så himla fint på storasyster och lillasyster! Så mycket syskonkärlek!

Det första valet jag gjorde var att ta en canvas i storlek 30X45 cm, ett alldeles perfekt format. Det andra var att ta bild i färg, detta för att få det mer levande. Om det hade varit en förstoring som skulle ha ramats in hade jag troligen valt en bild i svart/vitt istället.

Efter att ha lagt beställning var jag lite orolig för hur slutresultatet skulle bli. Men, när det väl anlände med posten så blev jag så nöjd. =) Färger och allt återgavs perfekt!

Lyckliga jag - gudmor till denna sötnos!

1 kommentar:

  1. Så jäkla vackert! Syskonkärlek är fint! Du är så bra min fina syster! KRAM!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails