30 mars 2010

10 000 besökare!


Oj jisses!
När jag loggade in nu på morgonen så ser jag att mina räknare passerat   10 000! Helt otroligt! Så glad jag blir! =) Tänk att ni är så många som tittar in här hos mig varje dag. Min förhoppning är att ni ska finna inspiration och skaparglädje här hos mig eller något fint att bara vila ögonen på.

Alla är lika välkomna! Kreativ eller med tummen mitt i handen, spelar ingen roll. Jag vet att ni är många som smyger omkring i det tysta här inne hos mig och det går också bra. *blink*  Jag blir bara så himmelens nyfiken när jag ser att räknaren tickar på... Vilka är ni?  Jag blir jätteglad om ni någon gång lämnar en liten liten kommentar så att jag får reda på vilka ni är...

10 000 besökare - det måste firas!
Eller hur?! Och vad kunde väl vara bättre än en utlottning... Jag ska klura på saken under dagen så återkommer jag.

Tusen tusen tack till alla rara och goa som besöker mig! Dessa vackra tulpaner är till Er!

10 kommentarer:

 1. Det är vi som ska TACKA för att du vill dela med dig av dina tankar, skapelser och fina bilder. Så tiotusen tack!Åse

  SvaraRadera
 2. Grattis till alla besökare! :-)

  Här finner man verkligen inspiration och skaparglädje, dessutom är alla vackra bilder av dina skapelser en njutning för ögat!

  Jag är en av dem som har tassat omkring här en tid, men det vet du ju redan ;-).

  Många kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 3. Grattis till 10.000! Jag kan inte förstå hur du hinner med så mycket och att du kommer på allt. Du är verkligen kreativ och det är jätte fina saker du gör! Tack för inspirationen!

  C

  SvaraRadera
 4. Jag är en av dom som tassar runt här. Har nyss hittat dig och är så himla glad över det! Oh ja, jag hittar massor av inspiration här! :-D

  SvaraRadera
 5. I just discovered your blog. but I mst say it's a pleasure to visit you. I saw that my counter was over 30000 today, and I always ask myself why those visiters don't leave a message? It makes me curious just like you :o)
  Have a nice evening,
  Karin

  SvaraRadera
 6. Så roligt för dig:)
  din blogg har så härliga idéer..
  kram på dig
  sandra

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Jag har varit en trogen läsare av din fina blogg sen några veckor tillbaka. Det är en njutning att se dina vackra bilder och inspireras av din skaparlust!

  Själv älskar jag också att pyssla men eftersom jag råkat ut för svår sjukdom har det blivit alldeles för lite av den varan på sistone. Din blogg ger mig en välbehövlig energikick och lust att komma igång med det kreativa igen!

  Hälsningar/ Tove

  SvaraRadera
 8. Du gör jättefina saker och bilderna är såå fina!

  SvaraRadera
 9. Halloj Emelie! Vad skoj men absolut inte oväntat att du har så mycket besökare! Har sagt det förr och säger det igen, din blogg är ljuvlig! Sååå mycket fint och inspirerande!

  Ja du tänk hur det kan bli, faktiskt ganska hastigt och lustigt men lokalen dök upp och passade oss som handen i handsken. Kommer vara vår lilla pyssel och knåp oas...så mysigt, jag kan dessutom jobba därifrån när jag inte är i Sthlm! Du får komma förbi när du är i trakterna vetja!
  Ha de så gott Emelie
  Kramar Anna

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails