5 februari 2010

Spegel spegel på väggen där...

Denna underbara ros är till alla er som tittar in här hos mig. Jag blir glad ända in i hjärteroten när jag ser hur många ni är som hittar hit till lilla mig. Otroligt! Bloggvärlden är verkligen fantastisk! Men som med allt så finns det alltid två sidor... På sistone har jag upplevt att flera bloggerskor ventilerat en känsla av krav och måsten förknippat med sina bloggar. Detta är tråkigt! För mig är det viktigt att bloggandet är förknippat med lust och glädje, att allt jag skriver utgår ifrån mig. Jag är grunden och bloggen är min spegel. Kanske ska man inte spegla sig för ofta utan istället luta sig tillbaka och vila i tryggheten av vardagen. För det är just vardagen som är livet och inte bloggandet.

Nu ska jag sätta mig och redigera bilder, något som jag tycker är jättekul! Men först vill jag önska er en riktigt skön fredag!
Visst är rosen underbar...

7 kommentarer:

 1. Så sant så sant,bloggen ska vara kravfri!Se så jobba på nu med mina bilder=)Väntar med spänning. Ha en skön helg/Annica

  SvaraRadera
 2. Ja det är viktigt att man inte glömmer vem man är och varför man gör saker och ting!
  Gäller allt man gör!!

  Önskar dig en härlig fredag!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker ros och dina hjärtan blev superfina!
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Underbar bild!

  Visst - bloggen skall vara kul, annars har den tappat sitt syfte.

  kram o trevlig helg

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Första besöket på din blogg - vilka jättefina bilder!! Blev väldans förtjust i dina virkade kuddar (grå o vit) - är det egen design? Tänkvärda ord om bloggandet... Upptäckte det själv för bara några månader sedan o tycker det är jättehäftigt!! Här finns ju massor av inspiration att hämta. Kommer hit fler gånger för inspiration... :)
  Marie

  SvaraRadera
 6. Javisst är det så! Jag tycker också att det är viktigt att blogga för att det är roligt, inte för att man måste göra det.

  Du visar alltid så himla fina bilder! Tusentack för all inspiration du ger! kram

  SvaraRadera
 7. Håller med...Men ibland kan vardagen bli så tjatig och då är det trevligare i bloggvärlden...Tur man har den att rymma till ibland:)
  Ha en underbar helg! Åse

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails