7 januari 2010

Hjälp mig...


Befinner mig i ingenmansland och står och stampar. Med en sak i handen går jag från rum till rum ( med 3 rum och kök går det ganska snabbt, tro mig!) och återvänder slutligen till utgångsläget för att ställa tillbaka saken i min hand där den stod när jag tog den. Med frustrationen dunkande i kroppen tar min hand upp saken bredvid den jag jag nyss ställde ner och så upprepas proceduren. Jag har fel saker, på fel ställen. Jag har för lite av det ena, eller för mycket av det andra. Jag saknar förvaring för att kunna ställa bort vissa saker. Jag snor runt med alla dess ting som inte tycks gå att flytta på och får ingenting gjort. Grrr!!! Irritationen växer och frustrationen jagar mig...

Konstigt jag som tyckte att det var så skönt att få plocka undan julen! Det blev så luftigt och rent överallt. Men sen tog det bara stopp!

Nu måste ni hjälpa mig! Hur finner ni inspiration? Vad börjar ni med? Hur ska jag tänka...

Idag har jag bara varit med min son - underbart!

Emelie

4 kommentarer:

 1. Det är frustrerande när man kör fast på det där viset, brukar försöka bläddra runt i olika inredningsmagasin och besöka inredningsbloggar i jakt på inspiration och när jag väl har hittat något strå av inspiration brukar jag försöka tänka från noll och fundera över hur jag skulle vilja ha det och hur det går att göra med hjälp av de saker jag har. Ibland behövs det inte mer för att man ska komma på idéer om hur man ska kunna få till det :)

  Svarade på din kommentar inne på vår blogg förresten :)

  SvaraRadera
 2. Aha idetorka...verkar inte likt dig.Här snurras det också på krukor och flyttas runt på tavlor m.m. Jag läser som bekant extremt mycket tidningar och ofta river jag ur något som jag vill komma ihåg eller så skriver jag upp i min lilla kreativa bok.Den åker fram ganska ofta när jag behöver inspiration.Plocka bort prylar är annars mitt bästa tips=)Och som svar på din kommentar så är väggen bakom ganska hålig så den behöver döljas...Natti,natti/Annica

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig precis :-) Svårt när man inte får till det, men tro mig rätt som det är så lossnar det. Härligt att bara umgås med barnen.
  kram Malin

  SvaraRadera
 4. Som du såg så bär jag ner mina saker i källaren när jag tröttnar på dem ;)
  Så ställ undan lite saker för att börja om på nytt. Jag utgår oftast från något jag tycker om, en färg eller en möbel och så piffar jag kring det. Inspiration det hittar jag lite överallt, i tidningar, bloggar, butiker och loppisar såklart ;)

  Ha en härlig helg!
  kram ida

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails