26 november 2009

Med pennan i handen...


Lokaltidningen hittade min blogg och ville träffa mig för att prata pyssel inför jul. Jag personligen använder ju gärna inte ordet pyssel för det jag gör.*ler* Pyssel för mig är mer färdiga kit från Panduro och liknande. Visst finner jag också finna inspiration hos pysselaffärer, men det innebär snarare att jag får en idé eller ett uppslag till vad jag själv vill göra. Jag går vanligtvis inte och köper färdig produkter som exempelvis stämplar, utan ritar i så fall hellre själv. Utbudet hos affärer som Panduro, Skara Slöjddetaljer och CcHobby, bara för att nämna några har ett brett utbud som hela tiden växer och utvecklas i takt med dagens alla trender och intressen.

Jag tycker att det är jättekul att denna sida får ta plats i våra hem och hjärtan. Det kreativa är för mig en livsstil. Ett sätt att leva, ett sätt att vara, ett sätt att utvecklas...

Vad är pyssel för dig? Vad har det för betydelse i ditt liv?

3 kommentarer:

 1. Oj, så jättemycket fint du gör!!! Och vilken fin blogg!

  Jag gillade kuddarna (bl.a), såå snygga.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Underbart! "Pyssel" är för mig ett sätt att må bra och få tillfredställelse. Inget (nästan i alla fall) är bättre än en ideé som blir verklighet! Att få ideér av andra som utvecklas till nåt eget...då mår jag bra och även de runt om mig!

  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 3. Pyssel är för mej ett samlingsord på allt kreativt man kan hitta på. Då vet folk vad man menar, även om pyssel kanske betyder mkt olika. Jag får inspiration från allt omkring mej, framförallt när det gäller återbruk. Istället för att slänga eller köpa nytt är det spännande att använda det som redan finns, till annat.
  Finns det en webbadress te tidningen? Vill gärna läsa artikeln:) kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails