15 november 2009

Inspirationskälla


En stor källa till inspiration finner jag hemma hos min svärmor. Där finner man bland annat en garnhylla full med små fack. Denna är till bredden fylld av garn av olika kvaliteter i regnbågens alla kulörer. Underbart!

3 kommentarer:

 1. Tack! Vad roligt att du gillade den! Tar nog fortsättningsvis en titt här ibland - för inspiration:) Fina tyglappar med ditt namn på som du syr på dina hjärtan. Vilken bra idé!

  /Emberlie

  SvaraRadera
 2. Tack för den söta kommentaren hos mig och vad kul att vi kan njuta och inspireras av varandras "kreativitet/tänkerier". Har förresten tänkt mycket på den fina pixibokkorgen du gjorde till din lille son för ett tag sedan. Tar du emot beställningar? Egna sonen har inte uppnått rätt ålder än, men hans mammas heliga Pixibokssamling står och väntar på honom - i en ful sliten skokartong! Skäms på mig! Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Är ute och trillar runt på bloggar för att hitta något mer roligt att virka till vår musfamilj på vår sida. Har du några roliga förslag så mottar jag dem med tacksamhet. Även en länk så vi kan titta – väldigt gärna.

  Lisbet
  Articsisters

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails