29 oktober 2009

Till en liten fröken...


Unika Du!

Du är den du är och det ska du vara stolt över! Att faktiskt ändra på sig är svårt och tar lång tid. Att ändra på sig själv för någon annans skull tror jag inte på överhuvudtaget. Varför, vad skulle det tjäna till? Håll kvar det positiva, håll kvar de som tycker om dig för den du är. Gör det du tycker om, det du är bra på. Lev idag - lev här och nu. Se det stora i det lilla. Plocka ut guldkornen (för att använda en annan bloggerska ord) i vardagen. Var stolt för att du är du, för ingen annan är som just du.

Tänkvärda ord för alla... Se dig om och se den bredvid dig!

4 kommentarer:

 1. Så fint skrivet! Om min lilla dotter varit lite äldre (hon är precis tre) hade jag önskat att jag skrivit det till henne. Och även jag kan behöva lite positiv inställning idag. (Det var därför jag surfade in till dig också, för att njuta av lite vackert - buketten längre ner var verkligen karamell-vacker).

  Tack
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Känner mig onekligen träffad!!En förändring är på gång,eller hur! Fint skrivet,en riktig poet!!

  SvaraRadera
 3. Nämen!
  Nu blir jag ju gråtmild av helt andra anledningar än vad som låg bakom mitt inlägg idag :-)För det allra mesta är jag glad över att jag är den jag är - skulle inte vilja byta bort mig, för vad vet man väl om andras hemliga sorger och bedrövelser? Så ibland blir man helt tagen på sängen när någon fäller en negativ kommentar - här var man glad och lycklig liksom!
  Men inte tänker jag ändra på det som är bra hos mig själv.. och fort hoppas jag bli av med den där glasbiten.. tack snälla du!

  SvaraRadera
 4. Tänkvärda ord och såå vacker blomma.
  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails