13 oktober 2009

Laundrybag

Detta randiga tyg sprang jag på när vi var i Arvika förra sommaren. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag var bara tvungen att köpa några meter.

Tillsammans med enfärgat vitt tyg och lite gammal spets har jag knåpat ihop en söt liten tvättpåse. Denna hänger nu i vårt sovrum och pryder sin plats. Även de två stolar vi har i vårt sovrum kläddes om med detta tyg på sitsarna.

Nu måste jag ta tag i julproduktionen. Redan ? Jajemensan! Här gäller det att börja i tid! Mycket ska göras och det tar sin lilla tid. I år satsar jag dessutom på att vara med på en julmarknad vilket blir min "debut". Spämnnande!

7 kommentarer:

 1. Å va fin!!
  Du kan du! hörs i kväll! jobba på det ska jag KRAM

  SvaraRadera
 2. Fin tvättpåse. Jag önskar att jag hade lite mer sytalang. Min talang begränsar sig till brodyr samt raksöm (typ).
  MVH;
  Petra

  SvaraRadera
 3. Ett tyg helt i min smak!
  Gillar din sortering också! Har du lika sorterat hemma hos dig?
  Håller med dig om kommentarer, men ibland hinner jag inte. Oftast tänker jag dock att jag själv blir ju så glad för alla kommentarer, så då är det inte för mycket begärt att jag förgyller någon annans vardag!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Härligt att du tittade in till mig... Jag ska komma tillbaka hit.. för här trivs jag känner jag...Ett stort tack för grattiset... Jag hade en jättebra dag... Ler Kram Jeanett

  SvaraRadera
 5. En så fin och vacker blogg du har! Är själv en pyssloman men inser att jag inte riktigt håller din klass. Jag kommer tillbaka!

  Ha en fin dag!

  Hälsningar
  Cathrin

  SvaraRadera
 6. Hej Emelie! Jättefint tyg som du hittade passar perfekt till att bli en snygg tvättpåse. Önskar jag oxå vore duktigare att sy...så roligt att få göra sina egna saker i de tyger som man gillar:)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Åh vad fin den var! Jättesöt! Väldigt mycket trevligare än vår Ikea-kasse ;-) Hihi, jag tror jag har använt samma tapet till mitt skåp som du har på din header? Den är himla söt iaf :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails