11 oktober 2009

Kommentera mera!

Det finns en hel uppsjö av bloggar. Det är som en egen liten värld, men det vet ni alla redan. Jag försöker att alltid kommentera hos alla jag besöker. Tar man sig tid att gå in och titta på någons inlägg tycker jag att man även kan ta sig tid att lämna en liten kommentar. Några vänliga ord gör någon annan väldigt glad. Positiv kritik får oss att växa. Därför uppmanar jag alla att ta sig tid att lämna ett litet avtryck...

Idag bjuder jag er alla på fång med vita vackra blomster. För er som undrar om Dekorerat (som jag så ofta nämner), så är det en liten blomsterbutik i staden där jag bor, som även har ett handplockat urval av inredning och presenter. I denna lilla butik spenderar jag några dagar i veckan och hjälper till med lite av varje (bloggar såklart där också). Tillsammans med Fatima, (som äger butiken) som har kommit att bli en väldigt nära vän, förgylls min vardag och fyller mig med inspiration.
Ha en skön söndagskväll!

4 kommentarer:

 1. Vackra blommor som alltid från Dekorerat. Håller med att blogglivet blir så mycket roligare med en kommentar.
  Annica

  SvaraRadera
 2. Absolut, du har helt rätt när det gäller kommentarerna. Och därför lämnar jag ett litet avtryck efter mig nu. Supervackra blommor!

  Ha det fint
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Jättevackra blommor...och du har helt rätt när det gäller kommentarerna, så kul att få:)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. En sådan fin och inspirerande blogg du har. Jag såg i några inlägg att du beställt etiketter till dina alster och undrar var du beställde dem. Jag har tänkt beställa några egna och har hittat några alternativ, men inte bestämt mig än. Skulle bli jätteglad om du ville dela med dig.
  Hälsningar Kristin

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails